Önceki Yazı
Sonraki Yazı
seray sever

Seray Sever, 27 Şubat 1973 yılında İstanbul’da doğdu. Lise öğremini Doğuş Koleji’nde tamamladı. Öğrenimi sırasında TÜBİTAK Matematik Ödüllerinde derece aldı. Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonomi Bölümü mezunudur.

Seray Sever, 2006 yılının şubat ayında Seyhan Müzik etiketi ile 5 şarkılık Yeni Bir Karar adlı albümünü yayınladı. Bu albümde yer alan İçim Yanıyor ve Yeni Bir Karar adlı şarkıların video klipleri yayınlandı.

Seray Sever, 2008 yılında dizi, TV programları, reklam ve sinema prodüksiyonları yapmakta olan şirket Zodyak Prodüksiyon’u kurdu. Tekin Acar Kozmetik ortaklığı ile dünyaca ünlü kozmetik markası Kiehl’s Türkiye’ye getirdi.

Sunuculuk Yaptığı Programlar

Popstop (TRT) (1990)
Sabah Şekerleri (Atv) (1996)
ATV’de Pazar (Atv) 1996)
Seç Bakalım (Atv) (1998)
Şans Kapıyı Çalınca (Show TV) (1999)
Aşk Olsun (Atv) (2002)
Kripton (Show TV) (2002)
Popstar (Kanal D) (2004)
Turkstar (Kanal D) (2004)
Başka Yerde Yok (Cine 5) (2005)
Stüdyo 4 (Star TV) (2006)
Seray Sever ve Erkekler (Turkmax) (2007)
Sabahın Körü (Atv) (2007)
Her Şey Dahil (Turkmax) (2008)

Filmografisi

Dizi

Güldüren Cazibe (1998)
Köstebek (1999)
Dadı (2000)
Evdeki Hesap (2000)
Kumkapı Olayı-Üzgünüm (2000)
Ev Hali (2002)
Kurtlar Vadisi (2003)
Esir Şehrin Gözyaşları (2003)
Çocuklar Ne Olacak (2004)
Tatil Aşkları (2004)
Ünlüler Çiftliği (2005)
AB’nin Yolları Taştan (2005)
Erkeksen Seyret (2006)
Yalancı Romantik (2009)
Sıkı Dostlar (2009)
+18 (2011)
Küçük Hesaplar (2012)

Sinema

O Şimdi Asker (2002)
Banyo (2005)
Bayrampaşa: Ben Fazla Kalmayacağım (2007)
Maskeli Beşler: Kıbrıs (2008)

Reklam

Kilim Mobilya (TV) (2005)
Electroworld (Viral reklam) (2011)

Tiyatro

Dolunay Katili (2002)
Sevgili Karım (2004)

Yapımcılık

Sen Harikasın (Zodyak Prodüksiyon) (2010)
+18 (Zodyak Prodüksiyon) (2011)
Aşk Kaç Beden Giyer? (Zodyak Prodüksiyon) (2012)

YuzukNET ; gönül vermiş , ilerisi için uğraşan, çabalayan , emek veren insanların oluşturduğu ekip ve kazanma azmiyle bir yerlere gelmiş, adını IRC Sunucu alemindeki herkeze duyurmuş bir topluluktur. YuzukNET herzaman en iyiyi arayan ve bulan , yeniliklerin yüzü olarak anılmaya devam edecek bir gerçekliktir. YuzukNET kendi işini kendi çözen , bağımsız bir oluşumdur.

Bu zamana kadar yapılan yorum sayısı : (1 Yorum)

Yazı hakkında görüşleriniz